• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Матраци з ефектом зима-літо

Кожна людина мріє про комфортні умови під час сну, тому кожна людина намагається знайти комфортний виріб, що забезпечує здоровий сон. До вибору якісного матраца необхідно підходити максимально відповідально, тому що забезпечити здоровий сон може тільки виріб з якісного матеріалу.

Виробники постійно експериментують, впроваджують нові технології в процес виготовлення матраців. Вони відрізняються за ступенем жорсткості, матеріалом виготовлення, наповнювача і виду пружин. Величезну популярність придбали матраци зима-літо, які забезпечують приємний і комфортний сон в будь-який час року.

Матраци типу зима-літо підходить як для дітей, так і для дорослих. Для створення цього виробу використовуються матеріали, які взимку відмінно гріють, а влітку не дають спітніти під час сну. Він підтримує оптимальну температуру в будь-який час року. Знайти цей виріб можна в багатьох магазинах меблів, його вам можуть порадити консультанти. Крім того, що вони забезпечують не тільки комфортний сон і температурний режим, але в разі чого його легко зашити і відремонтувати.

Матеріали виготовлення матраца зима-літо

При виготовленні якісного виробу потрібно використовувати міцні і надійні матеріали, які забезпечують саме таке комфортне використання.

Виробники застосовують:

  1. Шерсть — це матеріал, що забезпечує хорошу терморегуляцію. Виріб славиться надійністю у використанні, це повністю натуральний матеріал, також він досить легкий. Шерсть складається з великої кількості ворсинок, що утворюють між собою слот повітря, що дозволяє зберігати тепло. Матеріал відмінно переносить вологу, причому зовні залишається сухим, але в холодну пору року забезпечує тепло відпочиваючого. Шерсть — це повністю гіпоалергенний матеріал, комфортний для відпочинку.
  2. Бавовна — цей матеріал є присутнім на іншій стороні вироби. Відрізняється натуральністю і можливістю пропускати повітря, м'які і легкі волокна бавовни роблять циркуляцію повітря легкої і повноцінної, роблячи відпочинок комфортним. Бавовна забезпечує ефект прохолоди і легкості, тому в теплу пору року відпочиваючому абсолютно не жарко. Відрізняється гігієнічністю, може вбирати велику кількість вологи. Він легко вентилюється за рахунок легкості матеріалу.

Обидва матеріали використовуються в одному виробі, тому кожна людина бачить переваги в цих натуральних матеріалах.

Особливості, переваги та недоліки

Для того, щоб вирішити якусь сторону зараз потрібно використовувати необхідно, необхідно ретельно оглянути виріб — виробники залишають позначки на стороні з відповідними позначками. Наприклад, взимку потрібно використовувати сторону зазначену "сніжинкою", а для літа перевернути на бік позначену "сонечком". Бажано використовувати сторону матраца в залежності від пори року, таким чином термін експлуатації виробу значно триватиме, а також не відбудеться продавлювання, адже навантаження буде розподілятися рівномірно.

Перевагами даного типу матраца є:

  • можливість придбати даний тип вироби в зібраному вигляді -, для того щоб почати повноцінно його використовувати, необхідно просто покласти його відповідною стороною;
  • повністю натуральні матеріали, які використовують при виробництві абсолютно не викликають алергії, рідко зношуються, для ефекту терморегуляції не потрібні ніякі штучні матеріали, все відбувається натурально;
  • матрац даного виду особливо корисний для людей з хворим хребтом, а його надійна структура дає можливість хребту знаходиться в правильному положенні під час сну;
  • шерсть дозволяє відчувати себе в теплоті цілу зиму, не потрібно одягати термобілизна перед сном;
  • бавовна забезпечує літню прохолоду, комфорт і надійність в жарку пору року без використання додаткових матеріалів;
  • виробники використовують кілька варіантів розміру;

Переваги даного типу матраців просто незаперечні, саме тому все більше людей хочуть придбати саме його. Неважливо, яке за вікном пору року, лягаючи на матрац зима-літо ви відчуваєте себе прекрасно незалежно від погоди.

Як правильно вибрати матрац зима-літо

Перебуваючи в магазині, можна звернути увагу і на інші матраци, адже зовні він нічим не відрізняється від інших видів матраців. Але щоб вибрати правильний матрац необхідно дотримуватися наступних порад:

  1. Матрац може мати або не мати пружини.
  2. Такий виріб має мати колірні позначення, що дозволяють з'ясувати, де яка сторона. Якщо немає таких позначень, то слід подивитися, наскільки щільний верхній шар — шерсть набагато м'якше бавовни.
  3. Пам'ятайте, що чохол матраца може впливати на функціонал, до складу якого входять пористі волокна високої якості — вони здатні тривалий час підтримувати тепло і вбирати вологу.
  4. При придбанні наматрацника варто враховувати, що він може знижувати зазначений вище ефект, тому потрібно підбирати виріб з цим обліком.

Використання бавовни і шерсті досить часто можливо в матрацах з ортопедичним ефектом. Якщо в основі вироби лежить пружинний блок, а також використовуються інші наповнювачі ці матеріали дозволяють людині відчувати себе комфортно, завдяки цьому ви будете відчувати себе добре під час сну і відпочинку в денний час.

Підбір різного типу матраців захоплюючий процес, і головне вибрати зручний виріб відповідають всім вимогам безпеки. Якщо під час вибору вироби вам важко зупинитися на якомусь одному матраці, можна звернутися до консультантів dommino.ua . Наші фахівці і консультанти з радістю допоможуть підібрати правильний товар, допоможуть розібратися з позначеннями на етикетках і самих виробах. Купуйте якісні та надійні вироби в нашому магазині, йдіть в ногу з часом сучасної меблевої індустрії.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті