• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Офісне крісло керівника: як підібрати?

Керівна посада покладає на людину різні зобов'язання, серед них не лише управління процесом, розподіл завдань, а й підтримка високого статусу підприємства. Облаштування кабінету керівника грає важливу роль в загальному іміджі, адже не дарма існує приказка: "зустрічають по одягу...". Перше враження, яке виробляє фірма, може стати вирішальним для замовника, і дуже важливо, щоб воно було позитивним. В таких умовах будь-яка деталь стає значущою, тому організація простору повинна бути продумана до дрібниць. У сьогоднішній статті хочемо розповісти про таку суттєву ланку успішного підприємства, як офісне крісло керівника. Чому воно важливе? Як вибрати відповідне? Якими критеріями підбору керуватися, і чи можливо знайти золоту середину між презентабельним зовнішнім виглядом і адекватною вартістю?

Керівницьке крісло як показник статусу

Кабінет керівника є найбільш важливим в офісному просторі, його обробці, обстановці, приділяється багато сил і ресурсів. Це не просто примха начальника, а стратегічний хід розумного керівника. Дана кімната є осередком ділових партнерів, саме сюди зазирають нові замовники, і важливі контракти погоджуються не в кімнаті відпочинку персоналу, а кабінеті керівної особи. Він повинен бути затишним і стриманим одночасно, мати необхідне технічне оснащення, а також предмети, які будуть підтверджувати статус і фінансове благополуччя фірми.

Одним з таких престижних об'єктів є офісне крісло, в якому сидить начальник. Це центральний елемент усієї обстановки. Він притягує погляди відвідувачів і повинен відповідати чиниться увазі. Тут буде недоречно використовувати операторську модель, або сидіння з текстилю, економити на функціоналі також не варто, адже крім статусності, гарне крісло забезпечує профілактику захворювань опорно-рухового апарату. Багато варіантів для керівників спочатку обладнають ортопедичною спинкою, яка знімає навантаження з хребта, і ефектно виглядає.

Комплектація крісла додатковими механізмами покращує його експлуатаційні характеристики, дозволяє мати під рукою красиве, ергономічний, зручний виріб, яке мінімізує шкоду сидячого способу життя.

Критерії вибору офісного крісла керівника

Щоб підібрати хорошу модель сидіння керівній особі, слід враховувати такі параметри:

  • дизайн вироби вітається лаконічний (краще відмовитися від зайвого пафосу, навряд чи вона зіграє на користь серйозного начальника. Класичні пропорції, якісна збірка, елементи дерева, натуральної шкіри, скажуть більше, ніж достаток хромованих деталей)

  • колір меблів (спокійні, солідні відтінки коричневого, сірого, а також чорний - для чоловіків, кремові, пастельні тони - для жінок, що займають керівну посаду. Такий розподіл є класикою, але якщо кабінет оформлений в сучасному, футуристичному стилі, з кольором крісла можна експериментувати. Головне пам'ятати, за яскравими меблями потрібен спеціальний догляд, відповідно - підвищення витрат на утримання офісу);

  • оббивка крісла (натуральна шкіра - дуже статусний матеріал, прекрасно підходить керівнику, але слід враховувати вартість, вона не завжди підйомна для молодих фірм. Як непоганий аналог можна взяти сидіння з екошкіри, або перфорованої штучної шкіри);

  • функціональні механізми (чудово, якщо в обраної моделі присутні синхронні пристрої, які повністю налаштовуються під фізіологію певної людини. Але вартість такого крісла істотно зростає. Якщо бюджет має обмеження, краще вибрати стандартні хитання, регулювання висоти, і конструкцію, відповідну зросту і вазі начальника);

Чи можливо поєднати красу, функціональність, і невисоку вартість крісла шефа

Начальнику слід сидіти в представницькому кріслі, але чи завжди це звучить як аналог дорогому аксесуару? Можна з упевненістю сказати що немає. Розвиток технологій дало нам безліч синтетичних матеріалів, які успішно замінюють натуральне дерево, шкіру, при цьому відрізняються невисокою собівартістю.

Так, величезною популярністю зараз користуються замінники шкіри на основі полімерів. Вони мають різноманітну структуру, можуть повністю імітувати натуральний матеріал, або виділятися яскравими квітами, глянсовою поверхнею. Як і будь-яка сировина, екошкіра складається з підкатегорій, різних по довговічності, зносостійкості і іншим параметрам. Найбільш якісний матеріал практично не поступається шкірі, а по деяких властивостях навіть перевершує її. Він успішно використовується для оббивки диванів, офісних крісел, і виглядає так само презентабельно як натуральний аналог.

Ще один варіант зменшити вартість керівницького крісла - вибрати модель з невеликою функціональним навантаженням. Якщо керівник не має суттєвих проблем зі здоров'ям, чергує сидіння в офісі з пробіжками, відвідуванням спортивного залу, йому не обов'язково брати супер ергономічну модель з ортопедичним ефектом. Можна зупинитися на практичному кріслі, з класичним дизайном і стандартним набором механізмів. Коштувати воно буде набагато менше, а виглядати з елегантною простотою, яка дуже цінна в суспільстві реалізованих людей.

Такі загальні критерії вибору офісних меблів, але вони можуть варіюватися, адже фізичні потреби, індивідуальні побажання, ніхто не скасовував. Якщо ж необхідно більше інформації з облаштування кабінету, ласкаво просимо на dommino.ua, наш блог про меблі відкритий для Вас.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті