• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Шафа-ліжко трансформер: що таке розумна мебель

Меблі. Це поняття ми вживаємо в своєму лексиконі мало не щодня. У більшості випадків під цим поняттям мається на увазі саме спальні меблі — ліжко або диван, незважаючи на те, що в цілому в це поняття входить все — стільчики, столи, шафи та інші елементи інтер'єру.

Меблі буває багатофункціональної і може виконувати завдання, які потрібні людині для комфортного відпочинку вдома. Даний тип меблів призначений для того, щоб максимально спростити побут живуть і заощадити місце в будинку.

Ліжко-трансформер або диван-трансформер нічим не поступається звичайним меблям, а навпаки перевершує стандартні меблі багато в чому, даючи останньої велику фору в плані практичності, компактності, багатофункціональності.

Спальний варіант дивана або ліжка може мати абсолютно непередбачуваний механізм. Початковим аналогом ліжка-трансформера може вважатися розкладний диван і складаний стіл-книжка. Вони відрізнялися комфортом, практичністю і в дитинстві були практично в кожному будинку.

Особливість таких меблів полягає в тому, що вона значно дозволяє заощадити простір в маленьких квартирах або невеликих кімнатах, при цьому при необхідності можна було розкласти ліжко до великого і повного обсягу кімнати.

Але незважаючи на це еволюція меблів не закінчена, і за допомогою нестандартного мислення і конструкторської думки можна створити нові вдосконалені моделі меблів. При цьому механізм таких аксесуарів значно збільшує практичність в побуті і популярність серед покупців.

Які бувають ліжка-трансформери

Коли питання стосується ліжок-трансформерів, то про це можна говорити довго, тому, що на сьогоднішній день існує безліч моделей і модифікацій, кожна з яких має свої особливості. Але завжди залишається в пріоритеті — щоб людині було максимально комфортно спати, щоб не займала вона багато місця, була якісно і надійно зроблена і матеріал виготовлення відповідав санітарним нормам.

Види ліжок-трансформерів

Існуємо багато різних видів і варіантів меблів такого типу, але основними є:

  1. Диван-ліжко

Диван-ліжко — це багатофункціональний місце для сну, яке ідеально виглядає в будь-який з кімнат вашого будинку. Багато хто вважає, що для щоденного використання кращої моделі годі шукати. Але крім цього, існують і моделі дивана-ліжка:

  • диван "Єврокнижка" - найпоширеніший вид, і найзручніший на думку багатьох експертів, має ще кілька підвидів;
  • диван "Канапе" - новий вид дивана-ліжка, має цікавий і багатофункціональний розкладний механізм — шабля;
  • "Дельфін" - найдорожчий і презентабельний спальний диван даного виду, займає небагато місця, в той же час надійний і довговічний;
  • розкладний круглий диван — підійде в приміщення, де є багато вільного простору;
  • "Седафлекс" - конструкція повністю нагадує стару-добру розкладачку;

Перераховані варіанти вважаються часто використовуваними в наш час, тому ми звернули на них увагу.

  1. Ліжко-ліжко

Ліжко даного типу найкраще підійде якщо немає місця для великого ліжка. Ліжко-трансформер буде займати небагато місця, але може розкладатися в двоспальне. Як правило, таке ліжко розкладається вгору, а не в ширину.

  1. Комод-ліжко

Комод-ліжко відрізняється своєю особливістю — вона вже вбудована в якісь меблі. В ідеалі конструкція доповнюється різними необхідними для спальні аксесуарами:

  • ящики;
  • тумби;
  • письмовий стіл;
  • пуфики;

Цей варіант особливо важливий для дитячої, де має бути мінімально речей і меблів, щоб діти могли вільно переміщатися і грати.

  1. Стіл-ліжко

Останнім часом стало актуально ставити такі вироби в робочому кабінеті, хоча можливо, це виглядає не досить презентабельно. А якщо ви маєте обмеження у вільному просторі, то це кращий варіант. Стіл-ліжко мають простий механізм, і завдяки цьому такі ліжка користуються популярністю і серед підлітків. Стіл-ліжко відмінне спальне місце і добре організована спальна зона.

  1. Меблі для маленьких дітей

У молодої сім'ї питання про покупку меблів стоїть гостро як ніколи. Повинен бути придбаний якісний стіл, тому, що в більшості випадків сім'я чекає поповнення, тому дитяче ліжко-трансформер повинна бути доповнена пеленальним столом і іншими речами.

Також, існує й інша класифікація ліжок-трансформерів. Особливо це важливо, якщо вибирається меблі для невеликих приміщень. Тому, диван-трансформер або ліжко-трансформер можна кваліфікувати за такими 3 категоріям:

  1. Меблі для невеликої квартири, яка використовується дорослими

Незважаючи на поширеність нових меблів, далеко не всі можуть дозволити собі купити дорогі розкладні аксесуари. Але це не є причиною відмовлятися від меблі-трансформера, так як є і недорого стоять моделі.

Інженери розробили багатофункціональні шафи-ліжка, при цьому вони використовують тільки якісні і надійні матеріали, також використовують 3d-моделювання. Варто зазначити, що до створення надійних меблів інженери підходять з максимальною віддачею і ретельно дотримуються кожного етапу.

Якщо раптом виникає потреба в тому, щоб збільшити вільний простір в кімнаті, то такі меблі можна легко скласти, вона стане компактною і не буде займати багато місця. Крім того, багато новинок заточені під різні стилі інтер'єру, не важко буде знайти відповідний для себе.

  1. Меблі для підлітків

Для підлітків і студентів важливо мати в будинку свій затишний куточок. Якщо купити ліжко-трансформер, яка буде ідеально поєднувати спальне місце і місце для роботи - це буде велике досягнення. Красивий і неординарний дизайн, широка колірна гамма — відмінні риси даного виду меблів. Поєднання різних видів меблів позитивно позначається на організації життя підлітків і їх продуктивності.

Для підлітків і студентів важливо мати в будинку свій затишний куточок. Якщо купити ліжко-трансформер, яка буде ідеально поєднувати спальне місце і місце для роботи - це буде велике досягнення. Красивий і неординарний дизайн, широка колірна гамма — відмінні риси даного виду меблів. Поєднання різних видів меблів позитивно позначається на організації життя підлітків і їх продуктивності.

  1. Мебель-трансформер для дітей

Для школярів та дітей, які ходять в садочок дуже важливо мати свій стіл, щоб можна було розкласти речі. Крім того, важливо мати ігрову зону, місце для зберігання іграшок. Якщо підібрати якісну і надійну меблі, то можна не сумніватися, що вільний простір буде дотримано.

Для школярів та дітей, які ходять в садочок дуже важливо мати свій стіл, щоб можна було розкласти речі. Крім того, важливо мати ігрову зону, місце для зберігання іграшок. Якщо підібрати якісну і надійну меблі, то можна не сумніватися, що вільний простір буде дотримано.

Плюси і мінуси даного типу меблів

Як і будь-яка модель меблів і аксесуарів ліжко-трансформер має свої плюси і мінуси.

Плюси:

  • інноваційний підхід до виготовлення;
  • є багато вільного місця в кімнаті;
  • простота у використанні;
  • надійність і якість матеріалу виготовлення;

Переваги можуть змінюватися в процесі удосконалення меблів. Що стосується мінусів, то вони наступні:

  • непередбачуваність габаритів вироби;
  • досить висока середня ціна;

Безсумнівно, що ліжко-трансформер — це свого роду ноу-хау в сучасному світі, але вони відмінно дозволяють економити простір в кімнаті. Переваги та недоліки будуть завжди, тому як створити ідеальний варіант меблів складно, але підібрати відповідне можна завжди.

Рекомендації по догляду за меблями

Експлуатація ліжок-трансформерів нічим не відрізняється від використання звичайних меблів, але тому, що для виготовлення такого роду аксесуарів використовується тільки якісні і надійні матеріали, то ставитися до неї потрібно дуже дбайливо.

Легкий механізм трансформації відмінно підійде для всіх членів сім'ї, можна впевнено стверджувати, що люди похилого віку і маленькі діти відмінно впораються. Крім того, новий тип меблів абсолютно безпечний і в плані матеріалів виготовлення (не викликає алергії), і в плані розкладки. Що стосується прибирання та догляду, то зазвичай такі меблі має стандартне дерев'яну основу, тому чогось нового в прибиранні придумувати не треба.

Кожна людина може зробити своє життя більш затишною і комфортною, досить лише придбати меблі даного типу, і ви не тільки зробите свій будинок сучасним, але і заощадите вільний простір і гроші. Кімната помітно перетворитися, інтер'єр буде виглядати більш стильним і неординарним.

Також, меблі даного типу порадує будь-якого з членів вашої сім'ї якщо піднести її у вигляді подарунка. Вибирайте якісні меблі (так само ви можете подивитися відео про таких меблів), створюйте затишок і комфорт в своєму будинку, розвивайтеся, вдосконалюйте інтер'єр і не чиніть опір змінам у своєму житті, адже зміни — і є саме життя, а що може бути прекрасніше ...

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті