• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Куди подіти старий диван?

Досить часто у людини виникає питання — куди викинути старі меблі? Найчастіше, ми намагаємося оновити інтер'єр після капітального ремонту в будинку. Це і не дивно, адже кожен сезон оновлюється асортимент аксесуарів в будинку з огляду на тенденції сучасного світу. З'являються нові моделі диванів, ліжок, у всіх у них нові механізми, більш комфортні та сприятливі для затишного і повноцінного відпочинку.

Купуючи новий диван або ліжко потрібно оперативно позбутися старих меблів, оскільки в будинку може бути не так вже й багато вільного простору, тому всі намагаються найняти вантажне таксі або на власній машині вивезти аксесуари на дачу або може бути навіть на звалище.

Крім того, можуть бути ситуації, що меблі вже віджила свій термін і не підлягає реконструкції або її нераціонально ремонтувати. Нові меблі — це завжди гарна ідея, оскільки всі намагаються оновити інтер'єр і зробити його сучасним, більш привабливим і практичним в умовах вашої квартири або будинку.

Не дуже привабливо виглядає, коли викидають або залишають меблі на узбіччях доріг. Таким чином ми засмічуємо природу, робимо переміщення по дорогах менш безпечним.

Способи позбавити від старих меблів

Щоб бути максимально корисним і не завдати шкоди навколишньому середовищу, не засмічувати і так потопає в смітті і непотрібних речах місто існує безліч способів позбавлення від старих меблів.

Зміна дивана — дуже витратна справа, яка може добряче вдарити по гаманцю, але тим не менш виконувати заміну необхідно не рідше, ніж раз в 10 років. Це пов'язано і з оновленням і прокачуванням інтер'єру, і з тим, що меблі можуть також зношуватися, як одяг. Але прийшовши до висновку, що необхідно міняти інтер'єр і купувати в будинок нові аксесуари, людина стикається з низкою проблем.

Якщо меблі відмінно зберегла всі свої якості, але має пошкодження, має потертий зовнішній вигляд та інші недоліки — можна просто оновити оббивку і відправити на перетяжку. Це дуже не дешеве захід, але якщо каркас вироби знаходиться в ідеальному стані — то спробувати варто. Але одночасно пам'ятайте, що це займе чимало часу і актуальним буде питання — на чому ж спати.

Не менш важливо знати, де знайти професіонала, який в найкоротші терміни і якісно виконає перетяжку. Але постаратися знайти надійного професіонала справа вельми стоїть, тому як в результаті поновлення ви отримуєте класну версію меблів — з новою оббивкою і новим пружинним блоком, оновленими ніжками і всіма іншими аксесуарами.

Але тут же виникає питання, яку суму ви готові заплатити за цю роботу. Існує думка фахівців, що якщо загальна сума перетяжки перевищує половину вартості нового дивана — перетяжка не варто своїх грошей.

Якщо ви володієте старовинним диваном, то його реставрація може бути навіть справою честі, яку потрібно зробити, щоб зберегти пам'ять про якусь людину або подію. А в разі необхідності відреставрований старовинний диван можна вигідно продати.

Вивезти на смітник

Вивіз старих меблів дозволить позбутися від старих речей, неважливо вони малогабаритні або великогабаритні. Якщо немає бажання віддати її потребують, перетягнути новою оббивкою, залишається тільки викинути її на сміття. Але і тут потрібно підходити систематично і перед вивезенням меблів на звалище визначити кілька нюансів:

  • дозволено залишати на обраному вами звалищі великогабаритні меблі;
  • визначити безпосередньо габарити меблів для замовлення вантажного таксі;
  • яка кількість людей необхідно для навантаження;
  • визначити приблизну вартість вивезення меблів;

Відповівши для себе на ці питання людина приблизно орієнтується, скільки йому це буде стояти і як краще це організувати.

Звернутися до фахівців з вивезення та утилізації старих меблів

Вивіз на утилізацію старих меблів з квартир та офісів здійснюється на спеціалізованих полігонах по переробленню відходів. Також варто відзначити, що це завдання потрібно доручити професіоналам, відповідної організації, яка має свій автотранспорт для перевезення. Всі комплексні роботи з розбирання і демонтажу старих меблів, навантаження та вивезення великогабаритних предметів здійснюються командою досвідчених вантажників.

Роботи з утилізації старих меблів проводяться за домовленістю 2-х сторін — замовника і виконавця. Самостійно досить складно виконати перевезення меблів в відповідне місце для утилізації.

Якщо ви вже купили новий диван, то обов'язково захочете віддати старий диван на утилізацію. Можна спробувати подати його, але ймовірність того, що хтось захоче купити його за пристойні гроші вкрай невелика. Якщо ви захочете продати через будь-якоий сервіс, то у покупця виникне бажання подивитися на товар в живу, але він навряд чи захоче їхати до вас.

Може виникнути термінова необхідність викинути старий мотлох, тому що ви вже придбали нові меблі і не можете поставити її в будинку або квартирі, так як ще стоїть стара.

Замовивши послуги у спеціалізованої фірми з вивезення сміття ви автоматично можете замовити вивіз не тільки старих меблів, але і всього накопичився сміття в будинку.

Впроваджуємо мінімалізм

Останнім часом стало актуальним питання щодо мінімального використання непотрібних речей в повсякденному житті. Це пояснюється тим, що потрібно рятувати себе і своє життя від зайвих речей, тому ідея мінімалізму не обійшла стороною і використання меблів.

Якщо в будинку немає зайвих предметів, тоді у господарів будинку з'являється більше ідей і можливостей як заповнити вільний простір, і крім того, їм знадобитися менше часу для прибирання. А ще ставати більше простору для покупки більш важливих і необхідних аксесуарів.

Тому, першим рішучим кроком до мінімалізму є капітальне прибирання квартири і вивезення старих предметів інтер'єру. Після виконаного прибирання ви можете прийти до висновку, що у вас повно всяких непотрібних речей, в тому числі і застарілих меблів, і від неї потрібно позбавлятися.

Вивіз старих меблів і непотрібного сміття

Якщо Ви задумали грандіозне прибирання, то необхідно пам'ятати, що на перших парах це може бути не так легко виконати самостійно. Якщо вивозити потрібна велика кількість меблів і речей підлягають утилізації, тоді необхідно замовляти послуги у спеціалізованих сервісів. Їх співробітники надають повноцінний комплекс послуг по навантаженню і транспортуванню аксесуарів до місця утилізації.

Віддати нужденним

Можливо, ваша стара і пошарпана меблі не несе ніякої цінності для вашого будинку, а інші люди можуть тільки мріяти про неї. Такий свого роду жест доброї волі допоможе людям з важким фінансовим становищем і у себе вдома відчути трішки комфорту і затишку. Як правильно інформацію про нужденних можна дізнатися на певних форумах або від волонтерів. Для транспортування меблів нужденним буде необхідно:

  • дізнатися яка меблі необхідна нужденним;
  • визначити, як можна їм її доставити і як далеко знаходиться їхній будинок від вашого;
  • надати супутні аксесуари відданих меблів;

Така практика досить поширена в країнах Європи і США, тому є сенс впроваджувати таку практику і у нас, хоча б тому, що потребують нашій країні набагато більше, ніж в будь-якій іншій країні.

Купуйте новий диван і насолоджуйтеся життям

Купівля нових аксесуарів — завжди відповідальний момент.

  1. По-перше, сучасні меблі з хорошим каркасом і механізмом розкладки коштує досить дорого, і далеко не кожна людина буде купувати її часто. В середньому, жителі нашої країни роблять ремонт і оновлюють меблі раз в 10-15 років.
  2. По-друге, сучасна мода розвивається стрімко і щороку випускаються нові моделі і види диванів, ліжок, які можуть виконувати додаткові і не характерні функції, тому варто розрахувати все так, щоб через деякий час не шкодувати про здійснену покупку.
Купівля нового дивана означає, що вам тепер буде спати комфортно, затишно, тому, що ви не тільки купіте більш сучасний диван з поліпшеним механізмом, а й сам факт заміни старої речі на нову буде Вас гріти.

Як ви бачите існує багато способів і варіантів утилізації старих меблів, і кожен має право вибрати відповідний саме йому. Оновлення інтер'єру є важливою потребою будь-якої людини при найменшій можливості необхідно користуватися нею, намагаючись придбати меблі за прийнятною ціною і щодо хорошої якості.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті